Meloun s malinovým octem


Meloun s malinovým octemDnešní recept nemá jiný účel, než potěšit a připomenout, že existuje léto, že zase budeme chodit venku jen v tričku, že budou lítat chrousti a cvrkat cikády :-). A v tu dobu si uděláme k aperitivu vychlazený meloun, zakápnutý jen trochou olivového oleje, malinového octa, lehce popepřený, s pár zrnky mořské soli! Otevřeme růžové víno, nalijeme skleničky, hodíme do nich barbarsky kostku ledu a nebudeme dělat chvíli nic…

Meloun s malinovým octem

Print Friendly, PDF & Email


Sdílej
Štítky

Comments (2 komentáře)

  • Tomas
    20.1.2016 at 14:39

    To je ono !! a vzhůru do Francie !!

    • Petra
      20.1.2016 at 22:15

      Jasně! Navzdory sněhu :- ).

    Váš komentář