Pěna z červené řepy s římským kmínem


Pěna z červené řepyDnes to bude jen krátké, v tomhle období není moc času nazbyt a rychlý recept se vždycky hodí. Je to jednoduché a nejlepšího výsledku jsem dosáhla s philadelphií. Můžete samosebou dát jenom lučinu, nebo kombinovat s kozím sýrem. Tady je recept:

Pěna z červené řepy s římským kmínem

250 g vařené nebo pečené červené řepy
100 g lučiny
100 g Philadelphie
1 polévková lžíce římského kmínu
sůl, pepř

Kmín orestujeme na suché pánvi, až začne vonět. Trvá to pár minut, stále mícháme, abychom ho nespálili. Necháme ho vychladnout.

Řepu, oba sýry, sůl a pepř rozmixujeme. Vmícháme římský kmín a necháme v chladnu aspoň hodinu odležet. Posypeme trochou kmínu i povrch a podáváme k aperitivu s toastem. Pěna z červené řepy

 

Dobrou chuť!

 

Print Friendly, PDF & Email


Sdílej
Štítky

Váš komentář