Tuňákové rillettes s wasabi


Dnes velmi krátce (pořád je hrozné horko) velmi krátký recept – tuňákové rillettes s wasabi.

Tuňákové rillettes s wasabi1 větší plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
2 lžíce měkkého tvarohu
1 lžíce bílého jogurtu
2 kávové lžičky wasabi pasty
drobně posekaná naťová cibulka nebo petrželka
kopr (nemusí být)
sůl
červený pepř
olivový olej

Tuňáka necháme okapat. Všechny přísady pak rozmícháme v hlubokém talíři vidličkou.
Ozdobíme lžičkou jogurtu, posypeme červeným pepřem, pokapeme olivovým olejem a mažeme na nějaké dobré pečivo, třeba na banketky.

Tuňákové rillettes s wasabiDobrou chuť!

Print Friendly, PDF & Email


Sdílej
Štítky

Comments (2 komentáře)

  • Eja
    12.6.2014 at 21:10

    Místo tvarohu Lučina ( nebyl). Kopr ano, navíc pár kapek limetkové šťávy na tuňáka. Velmi delikátní.

    • Petra
      12.6.2014 at 21:20

      Rychlá jako vítr :-). Lučinu jsem zase neměla já!

    Váš komentář