Citrónové máslo s bylinkami

Už je trochu po sézóně, ale tohle citrónové máslo se hodí i k rybám, které dostaneme celý rok – losos, candát, kapr… Možná i ke kuřecímu steaku, k zelenině.

Citrónové máslo60 g slaného másla
nastrouhaná kůra z jednoho citrónu
5 polévkových lžic pažitky, nakrájené nadrobno
5 polévkových lžic petrželky, nakrájené nadrobno

 

Máslo necháme povolit a dobře promícháme s nastrouhanou kůrou a bylinkami. Grilované sardinky s citrónovým máslem Necháme ztuhnout v chladu a podáváme s grilovanou rybkou – u nás to tentokrát byly čertsvé sardinky, marinované přes noc s citrónem a petrželkou.Sardinky v marinádě

Print Friendly, PDF & Email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.