Tuňákové rillettes s wasabi

Dnes velmi krátce (pořád je hrozné horko) velmi krátký recept – tuňákové rillettes s wasabi.

Tuňákové rillettes s wasabi1 větší plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
2 lžíce měkkého tvarohu
1 lžíce bílého jogurtu
2 kávové lžičky wasabi pasty
drobně posekaná naťová cibulka nebo petrželka
kopr (nemusí být)
sůl
červený pepř
olivový olej

Tuňáka necháme okapat. Všechny přísady pak rozmícháme v hlubokém talíři vidličkou.
Ozdobíme lžičkou jogurtu, posypeme červeným pepřem, pokapeme olivovým olejem a mažeme na nějaké dobré pečivo, třeba na banketky.

Tuňákové rillettes s wasabiDobrou chuť!

Print Friendly, PDF & Email

2 komentáře

  • Eja napsal:

    Místo tvarohu Lučina ( nebyl). Kopr ano, navíc pár kapek limetkové šťávy na tuňáka. Velmi delikátní.

  • Petra napsal:

    Rychlá jako vítr :-). Lučinu jsem zase neměla já!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.